GRATIS VERZENDING VANAF €70,-* | LEVERTIJD 2 WERKDAGEN*

FAQ

Waar en door wie worden de producten gemaakt?
Alle producten worden ontworpen en handgemaakt door mijzelf. Om een artikel te maken en te ontwerpen zitten er de nodige uurtjes in. Hierdoor hebben de schoentjes en accessoires ook niet een massaproductieprijs, maar ben je wel verzekerd van een uniek handgemaakt paar schoentjes!

Van welk materiaal worden de schoentjes gemaakt?
Alle schoentjes worden gemaakt van 100% leer. Dit leer zoek ik zelf uit op de gewenste kwaliteit en soepelheid zodat ze heerlijk comfortabel aanvoelen. Door het lopen op een dunne leren zool lijkt het alsof je kindje het gevoel krijgt dat hij of zij op blote voetjes loopt. Dit is eigenlijk het beste voor de ontwikkeling van de voeten maar niet zo fijn in ons klimaat.

Zijn de mocassins geschikt voor de beginnende wandelaars?
Jazeker! Zachte , dunne leren zolen zijn een van de beste keuzes voor de beginnende wandelaars. Onze 100% lederen schoenen zijn zacht en comfortabel voor baby’s voeten, maar toch duurzaam genoeg om dagelijkse slijtage te weerstaan. De schoentjes kunnen bij droog weer ook buiten gedragen worden, ze zullen hierdoor wel iets sneller slijten.

Waarom duurt de levering soms 10 werkdagen?
Niet alle schoentjes heb ik in iedere maat op voorraad staan, deze worden dan speciaal voor je gemaakt. Dit kan soms wat langer duren. Mocht je de schoentjes voor een speciale gelegenheid willen hebben en zit er dan wat haast achter, kun je dit altijd vermelden bij je bestelling. Dan hou ik hier rekening mee.

Verzenden jullie ook buiten Nederland en België?
Ja natuurlijk. Alleen heb ik niet alle tarieven voor de rest van de wereld op de website staan. Als je me even een mailtje wilt sturen met waar je graag je levering wilt hebben ga ik dat voor je regelen.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Alle bestellingen worden verzonden via aangetekende post met een track & trace nummer verstrekt. Voor alle informatie over verzenden kun je kijken bij betalen en verzenden.

Kan ik mijn bestelling nog aan passen?
Natuurlijk. Het kan alleen zo zijn dat je bestelling al naar je onderweg is. Dan wordt het wel heel lastig.
Wil je een wijziging doen aan je bestelling neem dan contact met mij op via het contactformulier of via een email. Dan ga ik voor je aan de slag om de bestelling te wijzigen.

Welke maat moet ik bestellen?
Het beste kun je de voetjes van je kindje opmeten. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze maattabel. Deze is hier te downloaden.

Mijn bestelling niet aangekomen, wat moet ik nu doen?
Neem even contact met ons op. Dan gaan we kijken waar het is misgegaan en gaan we dit zo snel mogelijk voor je oplossen.

Ik wil mijn bestelling retourneren, hoe kan ik dat doen?
Je kunt je bestelling zonder reden van opgaaf binnen 14 dagen retourneren. Kijk bij retourneren, voor meer informatie.

Staat je vraag er niet bij en kun je wel wat hulp gebruiken?
Neem gerust contact met me op!