GRATIS VERZENDING VANAF €70,-* | LEVERTIJD 2 WERKDAGEN*

Retourneren

Retourneren

Is het artikel niet wat je zocht of is de maat niet juist? Geen enkel probleem!
Je kunt de retour aanmelden (ook bij ruilen) door een email te sturen naar: info@mocsandmore.com Vermeld in de email jouw gegevens, order nummer, de reden van de retour en in het geval van ruilen, het gewenste artikel en de juiste maat. Je kunt de retour bestelling versturen naar onderstaand adres, dit is op eigen kosten. Belangrijk dat alles wordt geretourneerd in originele en ongeschonden verpakking.
Het verzenden van een retour is op eigen risico, hiervoor raden we aan om gebruik te maken van Track & Trace, zodat je oa de zending kunt volgen.

De producten mogen alleen ongedragen en ongeschonden worden geretourneerd, indien u w retour hier niet aan voldoet zullen we contact met u opnemen. Natuurlijk mogen de schoentjes wel gepast worden zoals in een gewone winkel.

Zodra de retour door ons ontvangen is en verwerkt stellen we je hiervan op de hoogte.
Wij zullen het aankoopbedrag retour storten op rekening hoe de bestelling eerder is gedaan.

Retourneren dient binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd te worden. (inclusief aanmelding per email) Indien de bestelling buiten de termijn wordt geretourneerd wordt er contact opgenomen.

Ruilen

Mocht het gaan om het ruilen van een artikel, dan zullen wij de nieuwe bestelling verzenden zodra de retour door ons is verwerkt. Wil je daar niet op wachten en sneller je nieuwe schoentjes in huis hebben dan kun je het artikel als retour opgeven en gewoon een nieuwe bestelling plaatsen.

Adres:
MOCS & MORE
Lauwere 520
5403 XK Uden
The Netherlands

Artikelen gekocht in de sale mogen geruild worden maar kunnen niet geretourneerd worden.